Wednesday, 14 August 2013

ehh !! minion boleh menari !!!



sejak abah beli kan ana patong  nie..



minat mendalam terhadap patong nie
mula merebak ke seluruh diri ana...tah ape yang 
best sangat tentang patung nie pon ana tak tau..yang pasti 
bagi ana ia comel..bila dah tergila2 kan
benda nie..mula laa ana mengoggle
cari kat internet...tengah cari2 benda nie terjumpa pulak
minion yang menari tuh..tengok laaa tuh...siap
berjoget2 lagi minion nie...rajin pulak kemas rumah...
lepas nie boleh laa sign contract dengan ana
jadi orang gaji kat rumah ana...hepyy betul
minion nie...





8 comments:

  1. Ololololoh.., cumeylea minion ni.. hemm.. aipppp.. jgn teman pun minat jugak sudahh.. naya je nti nk kena pksa my hubby gelikan nti..

    ReplyDelete
  2. kalau ptung tu kecik mmg comel =) kumpul pnuh 1 rak tp yg berbeza2..pehh ohsem

    ReplyDelete
    Replies
    1. kanss2 !!..mang ohsem...jadi kan koleksi

      Delete
  3. ahaha..kiutnye!
    ske tengok yg gif tu..comei!

    ReplyDelete
  4. Zam mmg minat minions ni sjk tgk lawak spontan mereka di Youtube.. hehe
    Appn, Zam terbang melayang dari blog & mendarat di sini ('',) Salam Ziarah, & jemput ke blog ya : Blogger Sekalian, Tolong Zam Sound Budak Blogger Baru Ni Boleh Tak?

    ReplyDelete
  5. bila tgk patung nie..teringat pula kat roti..hurmm..tetiba lapar kan..

    ReplyDelete
  6. mcd ade , tapi kena beli dulu berger. hehe

    ReplyDelete

 
This Blog Are Protected By Me . DO NOT OPEN MY PAGESOURCE . Full Designed by -Nur Irdina Zakaria-
...