Monday, 5 August 2013

Contest Blogger Jejaka Jambu




tak sangka kan dah nak raya!! 

 eh Awak .. Awak tahu tak esok hari ape ?? esok hari khamis .. 
So apa makna nya ?? Maknanya kita dah sebulan puasa !! .. Saya janji awak
 .. Saya janji saya akan beraya bersungguh-ii .. Saya janji awak ..
 Tengok tangan saya nihh .. Huhu ... *cehh !! sempat parody..
baru lepas tengok vedio tuh.. okayh..lupa kan..berbalik
pada tajuk di atas



hari ini dengan suka citer nyer ana telah join
satu contest..Iaitu  Contest Blogger Jejaka Jambu..
korang nak tau kenapa ana boleh terjatuh hati untuk
join contest ini..





ni laaa sebab nyer...giler tak jatuh hati..kena carut dekat
twiiter..* copy ayat jozan* whehehhe.. bukan senang nak
dapat benda nii... ikat perut setahun pon belom tentu dapat
beli..

1 x 30,000 mAh Power Bank untuk Entry Paling Kreatif


kalau yang nie tak jatuh hati tak kena carut
kat twitter,,ehehheh
2 unit x Perfume Power Bank 2,600 mAh (referral link tertinggi, setiap minggu)





ni laa penyebab ana nak join..
ana nak header blog..dah lama impikan..
tapi tak pandai buat..harap2 dengan menyertai
contest ini dapat laa header baru ..header yang ade
pon ciplak kat blog orang...*sedeyh kan dengar
luahan hati ana ni

3 x free design service (header blog / fb cover)




sebelum ana terlupa tarikh luput nyer:11/08/2013 - 11.59 pm



cara pemilihan pon adil..nak tau..
scroll sampai lebam...ehehe



1) 1 x 30,000 mAh Power Bank - Untuk mereka yang mencipta entry yang paling kreatif. Diumumkan diakhir Contest.

2) 2 unit x Perfume Power Bank 2,600 mAh - hadiah ini akan diberikan kepada mereka yang membawa referral link tertinggi ke blog ini. Pemenang dikira setiap Minggu. Seminggu 1 pemenang akan dipilih. (Sebarang penipuan tidak dibenarakan)

3) 3 x free design service (header blog / fb cover) - Pemenang dipilih sendiri orang aku (Nan). Sesiapa yang dapat menambat hati aku, dialah pemenang.

apa lagi jomm laa join..hadiah lumayan...





  

 

14 comments:

  1. http://cincalokgirls.blogspot.com/2013/07/lake-mountain-alpine-resort.html

    ReplyDelete
  2. Menarik adiah tu.. haha..
    leh guna tuk Iphone5 nanti

    ReplyDelete
  3. good luck.. dari segmen yg sama http://www.zahidahwahid.com/2013/07/jejaka-jambu-di-hatiku/

    ReplyDelete
  4. Semoga berjaya!

    Assalamualaikum....
    Selamat menyambut Hari Raya Aidilfitri. Semoga bergembira disamping keluarga tercinta. Maaf zahir & batin =)

    ReplyDelete
  5. Salam Hari Raya Aidilfitri.. Good Luck kawan-kawan untuk Contest Blogger Jejaka Jambu.. :)

    http://www.erazfadli.com/2013/08/contest-blogger-jejaka-jambu.html

    ReplyDelete
  6. Salam Singgah

    All the best , good luck

    http://sub.mhakimfaiz.my/2013/08/contest-blogger-jejaka-jambu.html

    http://www.mhakimfaiz.my/2013/08/contest-blogger-jejaka-jambu_5.html

    ReplyDelete
  7. Selamat Hari raya, Semoga berjaya kepada rakan-rakan yang menyertai segmen ini..

    http://www.akubahrain.com/2013/07/blogger-jejaka-jambu-yang-meletop.html

    ReplyDelete

 
This Blog Are Protected By Me . DO NOT OPEN MY PAGESOURCE . Full Designed by -Nur Irdina Zakaria-
...